Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Θεατρική παράσταση "Το Χρυσολούλουδο "


Δύο υπέροχες παραστάσεις είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι θεατές στην πλατεία του χωριού των Τσουκαλάδων το Σάββατο 25 Ιουλίου και την Κυριακή 26 Ιουλίου. Στην παράσταση παρευρέθηκε ο Νομάρχης Κ. Αραβανής, ο Αντινομάρχης κ. Ρεκατσίνας, ο κ. Δρακονταειδής κ.α


Ειδικά την Κυριακή, που τα παιδιά ξεπέρασαν το τράκ της πρεμιέρας, έδωσαν μια παράσταση γεμάτη θετική ενέργεια και ενθουσιασμό.


Απόλυτα συνδεδεμένη και εναρμονισμένη η θεατρική ομάδα, και κάτω από τους ήχους της μουσικής του πιάνου από τον 13 χρονών μαθητή Δ. Φαρμάκη τα παιδιά κατάφεραν να συγκινήσουν το κοινό και όλοι να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο.

Με άλλα λόγια τα παιδιά κατάφεραν να πετύχουν αυτό που είπε ο μεγάλος Θεατράνθρωπος Κάρολος Κούν :

«Δέ κάνουμε Θέατρο για το Θέατρο. Δέ κάνουμε Θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε Θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας.

Μόνος ο καθένας μας είναι ανήνπορος. Μόνος, ο καθένας από εσάς, τους πιο κοντικούς στην προσπάθειά μας, είναι ανήμπορος... Μαζί, ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε. Το Θέατρο ως μορφή Τέχνης, δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, ν'αγγίξουμε ο ένας τον άλλον, να νιώσουμε μαζί μια αλήθεια. Να γιατί διαλέξαμε το Θέατρο σα μορφή εκδήλωσης του ψυχικού μας κόσμου."


Θερμά Συγχαρητήρια στα παιδιά της παράστασης!

Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της πλατείας, που βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο την παράσταση!

Σκηνοθεσία : Λουκία Κατωπόδη

Υπεύθυνη θεατρικής παράστασης: Νικολαΐδου Τάνια

Μουσική σύνθεση και εκτέλεση στο πιάνο επί σκηνής: Δημήτρης Φαρμάκης (μαθητής)
Σκηνικά : Τία Μπλάυ- Τυπάλδος Σπύρος
Ηθοποιοί : Δημήτρης Βεργίνης, Διονύσης Βεργίνης, Ελπίδα Ζαβιτσάνου, Ελένη Κανελοπούλου, Κρίστυ Μαγγίνα, Δέσποινα Παπαδοπούλου, Γλυκερία Ροντογιάννη, Ζωή Ροντογιάννη, Κυριακή Ροντογιάννη, Μαρία Ροντογιάννη, Βασίλης Ροντογιάννης, Άννα- Μαρία Τυπάλδου, Πόπη Τυπάλδου, Τζούλιο Κεντράϊ, Άντζελο Κεντράϊ, Μάριο Κρίστο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου