Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Θεατρική παράσταση "Ο κλέφτης των Αστεριών"

Το παιδικό θεατρικό τμήμα του συλλόγου μας, παρουσιάζει το έργο "Ο κλέφτης των αστεριών" της Ζωής Βαλάση, σε σκηνοθεσία Λουκίας Κατωπόδη.



Κάθε βράδυ χάνεται κι ένα αστέρι... Φταίει ο καταχθόνιος δόκτωρ Αλοΐσιος Τζιχάρ ή οι ίδιοι οι άνθρωποι που δεν έχουν πια καιρό να μετράνε τ' άστρα;


Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Θεατρική Παράσταση "Το Τίμημα"

Η Θεατρική Σκηνή Πρέβεζας συνεχίζει τη σειρά παραστάσεων της περιόδου 2012-2013 με το έργο της «Το Τίμημα», την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο Παλιό Σχολείο Τσουκαλάδων
.

Το έργο πραγματεύεται την ερωτική ιστορία δύο νέων μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο της Πρέβεζας τη δεκαετία του ’50.

Η μυθοπλασία αυτή είναι σύνθεση δύο ιστοριών, μιας που συνέβη στην Πρέβεζα και μιας ανάλογης που εξιστορείται στη νουβέλα του Κων/νου Θεοτόκη «Η τιμή και το χρήμα».

Είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ορφέας & Ευρυδίκη


Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας με το έργο  «Ορφέας και Ευρυδίκη»  στο κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στη Λευκάδα, την Κυριακή 14 Ιουλίου.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας παρουσίασε μια ξεχωριστή παράσταση, την οποία οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. Η αξιέπαινη ερμηνεία των χορευτών, οι προσεγμένες χορογραφίες, τα ιδιαίτερα σκηνικά και η πλούσια  μουσική κατάφεραν να ζωντανέψουν τον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης και να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα στο κοινό.
Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και πάλι την παράσταση του «Ορφέα και της Ευρυδίκης» την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 21.30 στο Παλαιό Σχολείο στην τοποθεσία ``Καλυβάκια`` του χωριού των Τσουκαλάδων.
 Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τον δάσκαλο και υπεύθυνο διδασκαλίας του χορευτικού κ.Νίκο Σταματέλο που είχε την επιμέλεια όλης της παράστασης, τα μέλη του χορευτικού για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, τους χορευτές Κοψιδά Δημήτρη και Κύρκου Κατερίνα, την κα Ευρυδίκη Μεσσήνη τόσο για την συμμετοχή της στην σκηνοθεσία και στις χορογραφίες, όσο και για την συμμετοχή της χορευτικής της ομάδας στην παράσταση, την Γκέλυ Βρεττού στο φλάουτο, τον Νίκο Καββαδά στο νταούλι, τον Μπάμπη Δούφλια στην αφήγηση, τους Πάνο και Άγγελο Ροντογιάννη για τις δημιουργίες, τον Μάκη Βανδώρο για τις πολύτιμες συμβουλές του στα κοστούμια, την αισθητικό Μελισσάνθη Τροχοπούλου, τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο “Ορφεύς” Λευκάδας καθώς και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας .

Το Δ.Σ.