Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Την Κυριακή 22 Μαΐου στην κεντρική πλατεία του χωριού μας, τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του συλλόγου μας παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Το όνειρο του σκιάχτρου». Μια εξαιρετική παράσταση που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους σε σκηνοθεσία Λουκίας Κατωπόδη. Τα σκηνικά ήταν ζωγραφισμένα από την κυρία Τία Μπλάυ. Τα παιδιά , με την καθοδήγηση και διδασκαλία της κυρίας Λουκίας Κατωπόδη, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αποδίδοντας καταπληκτικά τους ρόλους τους, γι αυτό δίκαια καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος από τον κόσμο που παρακολουθούσε με ενδιαφέρον την παράσταση .Το έργο του καταξιωμένου παγκοσμίως θεατρικού συγγραφέα και παραμυθά Ευγένιου Τριβιζά εξαιρετικό με νοήματα επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε . Το Δ.Σ του Συλλόγου, ευχαριστεί την κυρία Λουκία Κατωπόδη, την κυρία Τία Μπλάυ , όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της παράστασης και φυσικά τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια .Τα παιδιά που έπαιξαν στην παράσταση ήταν :
1 Τζέμου Ανθή 
2 Ροντογιάννης Θεόφιλος 
3 Ροντογιάννης Απόστολος 
4 Ροντογιάννη Μαρίνα
5 Σταματέλος Χρήστος 
6 Τυπάλδου Χριστίνα
7 Τσαμπασίδης Αλέξανδρος 
8 Ροντογιάννη Ήρα 
9 Γκριγκόρε Μιχάλης 
1 0 Τυπάλδου Πόπη 
11 Τυπάλδου Δήμητρα 
ΤΟ Δ.Σ
Ευχαριστούμε πολύ τον Βεργίνη Κώστα για το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο







Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Παιδική Θεατρική Παράσταση

Η παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου μας θα παρουσιάσει το έργο   "Το όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά, την Κυριακή 22 Μαΐου  στις 8:30μμ στην κεντρική πλατεία του χωριού μας . Σκηνοθεσία: Λουκία Κατωπόδη  Σκηνικά :Τία Μπλάι. Σας περιμένουμε όλους να παρακολουθήσετε την παράσταση και  να στηρίξετε την προσπάθεια των παιδιών .
Λίγα λόγια για το έργο :Ένα σκιάχτρο συμφιλιώνεται με τα πουλιά και αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του αφεντικού του , να είναι δηλαδή αγριωπό να τρομάζει  και να διώχνει τα πουλιά . Η τιμωρία του είναι η φυλακή. Κλεισμένο πίσω απο τα κάγκελα ονειρεύεται την ελευθερία του . Θα τα καταφέρει όμως ? 
Ενα έργο για μικρούς και μεγάλους  με πολλά επίκαιρα μηνύματα  απο τον καταξιωμένο λογοτεχνη , παραμυθά και θεατρικό συγγραφέα Ευγένιο Τριβιζά .